Monday, March 5, 2012

Projekt KOTT

Eesmärk: taaskasus ja teatrisse vahetusjalatsite kaasavõtmise kott.
Varjatud eesmärk: Isetegijate koostegemine "Inspiratsioon ostetud ajakirjast või raamatust".
Materjalid: Vana sametist dressipluus, ajast ja arust naistesärk, laste puuvillased püksid, natuke pitsi ema käsitöökarbist ja mõned lillekesed.
Ajakulu: umbes 3 tundi ja selle aja sisse mahtus ka laste magamapanek.
Maksumus: kamaluga rõõmu.
Boonus: dressipüksid pojale.

Sel korral oli mul mitu eesmärki. Tellimusena sooviti minult kotti, millega teatrsisse minnes vahetuskingad kaasa võtta. Kindlasti ei tohtinud see kott olla õmmeldud uuest kangast, kasutasin vanu rõivaid. Kuna inspiratsiooni ammutasin raamatust "The perfect handmade bag", siis sain linnukese kirja ka Isetegijate Teeme Koos projektile. Lisaboonuseks osutusid dressipüksid pojale, mille õmblesin dressipluusi varrukatest. Just nimelt! Dressikate ja puuvillaste pluuside varrukatest saab väga mõnusad dressipüksid või moekad retuusid lastele. Ja seda veel väga vähese vaevaga.







Kott on pärit sellest raamatust, mis on ka eestikeelsena poelettidel müügil. Lõiked tegin ise ja ideed mugandasin protsessi käigus. Kott sai nii armas, et nüüd pean ennast sundima seda ära andma.

2 comments:

  1. See raamat on muideks ka eesti keeles saadaval: http://pood.rahvaraamat.ee/raamatud/t%C3%A4iuslik_isetehtud_kott/822275

    ReplyDelete