Wednesday, May 16, 2012

Linnalaager Tallinnas

Loovuslaager LÕBUSAD MEISTERDAJAD 7-14 aastastele


Ootame ka sel aastal 7-14 aastaseid moe- ja käsitööhuvilisi lapsi vahvatesse päevalaagritesse!
Peamine rõhk on pööratud taaskasutusele ja isetegemisele, et lapsed õpiksid hindama isetehtud asjade võlu ning arendaksid loovust. Nii sünnivadki lapsi rõõmustavad asjad materjalidest, mis muidu oleksid leidnud tee prügikasti. Loomulikult jääb aega ka vahvateks mängudeks nii Teeme TeistMoodi salongis sees kui ka ilusa ilma korral õues. Kuna lapsi on laagris vähe, siis jagub põnevat tegevust ja juhendaja tähelepanu nii 7 aastasele ja ka 14 aastasele noorele.

Ootame 7-14 aastaseid lapsi järgmistel aegadel:

18-22.06

23-27.07

6-10.08

20-24.08



Kellaaeg: 9.00-16.30

Toimumiskoht: käsitöösalong Teeme TeistMoodi Tulika tn 19, Tallinn

Laste arv: kuni 10 last

Maksumus: 70 eurot nädal. Võimalus osaleda ka üksikutel päevadel maksumusega 14 eurot päev. Hinna sees kõik vajalikud materjalid, lõunasöök ja õhtuoode.


7-14 aastased - Loovuslaager LÕBUSAD MEISTERDAJAD
Esmaspäev: TÖÖVAHENDID KORDA! Õmbleme valmis nõelapadja, teeme kauni karbi ja köidame väikese märkmiku.

Teisipäev: VILTIMISE VÕLU. Nõel- ja märgviltimine. Nõelvildime erinevaid linde, loomi, lilleprosse ja kaelakeesid. Valmib märgvilditud laegas.

Kolmapäev: LILLEMERI ja VAHVA KOTT. Valmistame kangast lilli ja õisi, millega kaunistada T-särke või käekotte. Õmbleme valmis ja dekoreerime toreda koti. Tutvume decoupage tehnikaga.
Neljapäev: AJALEHEST ANUM JA FANTAASIALOOM. Kavandame ja õmbleme kokku vahva lemmiklooma. Rebime, voldime ja kleebime nii, et saame koju viia vahva anuma, mis valminud ajalehtedest.

Reede: LAUAMÄNG JA PIDU! Valmib lõbus ja ainulaadne lauamäng. Laagri lõpetab väike PIDU, teeme ise küpsisetorti ja maitsvat puuviljabooli.



Palju toredaid mõtteid on veel õhus!



INFO JA REGISTREERIMINE: JAANIKA AASRAND jaanika.aasrand@hotmail.com
tel. 52 15 262



No comments:

Post a Comment