Monday, May 28, 2012

Isetegijad TKV -lapsed rõõmsaks

Taaskord võtsin osa vahvast vahetusprojektist ja sel korral tehti lastele rõõmu ehk valmisid vahetuspakid pere noorimatele.
Loosi tahtel oli mul au teha pakki kahele poisile, kes peaaegu ühe vanused ja esialgu tundusid kaksikutena. Tutvustav tekst oli lihtsalt nii sarnane. Mõlema noormehe lemmikud on Pikne ja ämblikmees. Nii hakkas minu mõte nende tegelaste ümber keerlema. Pakki panin padjapüüri, väikese kotikese, multikakangelstaga külmkapimagnetid, enda poolt köidetd värviraamatu ja ämblikmehega joogikõrred. Kangas  Abakhanist ja värvipildid printisin välja siit





Abellake sai paki Siblikult, ilusa ja õrna. Pakis olid kootud müts, lillega peaehe ja amigurumi kaelkirjak, mille kõrva õhinaga närima hakati. Kaardikesel oli kirjas, et võib muretult närida lasta, sest valmistatud on see puuvillasest lõngast ja sisse oli topitud enda lamba vill. Väga peen värk.



Aaron sai paki GatyKatrinilt ja pilt räägib enda eest :-) Pakis oli heegeldatud Pikne ja sarvedega müts. Pikset tassitakse igale poole kaasa ja see on igal pool ainult siirast imetlust pälvinud.

Keegi Isetegijate foorumis ütles tabavalt, kui ema teeb palju käsitööd, ei tähenda see seda, et lastel kõik need asjad olemas oleks. Jutt on õige! Olen palju lilli teinud, kuid häbiga tuleb tunnistada, et Abellal polnud varem peapaelakestki, rääkimata kootud või heegeldatud suvemütsikesest. Tõeliselt vahvad asjad! Suur tänu tegijatele!

No comments:

Post a Comment