Monday, January 2, 2012

Preili Bella kaunid viltsussid

Aasta esimesed päevad kulgesid rahulikus tempos ning otsustasin valmis teha ühe ammuse mõtte. Idee hakkas tegelikult idanema Martha Stewarti webis nähtud beebisussidest. Kuna viidet ei ole salvestanud, ainult lõike, siis ei ole kahjuks originaalpilte näidata ega viidata. Susside lõiked leiab siit.
Kui seal veebis natuke ringi surfata, leiad mitmeid erinevaid vilditud susside lõikeid ja mõtteid. Mina lisasin omalt poolt sinistele sussidele arhailise tikandi ja need ongi minu suured lemmikud. Punased sussid rüüži ja pärlitega said ka päris armsad. Rohelised on igapäevaseks kasutuseks. Nüüd ongi Bellal igaks päevaks erinevad sussid ja tähelepanelik vaataja näeb, et osaliselt on sattunud kaadrisse ka sussidega sobivad kohviserviisid :-). Oh, meil on siin kodus ilus elu, muudkui kohvitame, oleme ilusad ja vahetame susse.
Olgu öeldud, et kogun mummulisi kohviserviise, kui su vanaema riiulis juhtub olema miskit täpilist ja kui ta neist loobuda raatsib, võib mulle teada anda.
Materjaliks oli sel korral ostetud käsitöövilt, kuid kindlasti tahaks ühed sussid teha nunovilditud kangast, veel tasuks katsetada vanutatud villast kampsunit.






No comments:

Post a Comment