Sunday, October 30, 2011

Kingitus väikesele preilile

Öeldakse, et loll pea on kere nuhtlus. Sel korral avastasin hilisel õhtutunnil, et järgmisel päeval on ees esmakohtumine ühe pisikese preiliga, kel nimeks Piibe. Loomulikult unustasin linnas käies katsikukingituse ostmata aga õnneks jäigi üks õnnetu plastikmänguasi koju toomata. Selle asemel tegin ise kingituse, mis poolenisti taaskasutus - vanadest teksadest sai öökull ja ühest ammu ostetud kangajupist suvekomplekt. Lastele on väga tore õmmelda, saab ruttu valmis ja teeb hinge seest soojaks, erit tüdrukute kleidikesed. Loomulikult pani täpi i-le üks Kanzashi pross ja nii see kingitus valmis saigi. Komplekti lõiked leidsin ühest vanemast Burdast ja öökull on vabakäe looming.





1 comment:

  1. Täna sai terve hommiku seda öökulli vahitud...eile õhtul aga tahtis Karl Erik seda öökulli omastada - niiet väga populaarne kull.
    Ja komplekt on kah hirmus armas - ning selle prossi ma tõenäoliselt võtan enda kasutusse niikauaks kui preili seda vajama hakkab (ei ole enam kaugel aeg, kus hakatakse kleite ja kingi ja make up-i proovima!) :)

    ReplyDelete