Saturday, February 4, 2012

Külas Keila Nutikate Emade klubil

26. jaanurail käisin külas Keila Nutikate Emade klubil. Kokkusaamiskoht on neil vahva Hiirekese mängutuba. Samal ajal, kui emad teevad näputööd, saavad lapsed mängutoas lustida. Päris tore. Sel korral tegime Kanzashi lilli ja kõik õnnestus väga hästi. Ilmselt ka minu õpetamismetoodika areneb ja oskan juba probleemkohtadele rohkem tähelepanu juhtida :-).
Kahjuks oli minu aparaadil aku tühi ja kohapeal pilte teha ei saanudki, kuid mäletsuseks jäid enda poolt õpetamise käigus valmistatud ehted.



 Minuga kohtub Nutikate Emade klubis veelgi. Tulla võivad kõik. Rohkem informtsiooni leiad Hiirekese Mängutoa kodulehelt
9.02 teeme decoupage tehnikas südameid. Decoupage tehnika teeb igaühest kunstniku ja kaunis tulemus on garanteeritud. Tore kingitus oma sõpradele.

1.03 Seinakell. Olemas on kellamehhanismid, kella sihverplaadi saame vanast kingakarbikaanest, vinüülplaadist või väiksemat sorti lõuendist. Kaunistame decoupage tehnikas ja valmis ajanäitaja ongi!
15.03 Erinevad taaskasutus tekstiillilled. Vamistame mitmes erinevas tehnikas taaskasutuslilli. Kasutame vanu teksapükse, kangajääke, lukke ja isegi ka sukapükse.

No comments:

Post a Comment