Sunday, July 1, 2012

Hõissa pulmad! Karp ja liimköites album

Kes ütles, et kingitus peab mahtuma ümbrikusse? Mina mahutasin kingituse karpi, ilusasse  kolmekordsesse karpi. Iga tasand sai oma sisu. Kõigepealt maitsvad kommid, siis kaunis küünal koos rahalise kingitusega ja viimaks imelised jaapani lilleteed. Lisaks tegin ka tüdrukuteõhtu piltidega liimköites albumi.
Kõik need asjad valmisid üsna viimasel minutil ja kui nüüd etteruttavalt ära rääkida, siis kahjuks sõit Tartusse võttis segastel asjaoludel täpselt 15 minutit plaanitust rohkem.
Minu nimi võiks olla hoopis Viimase Minuti Jaanika. Kõik asjad jätan nii viimasele hetkele, kui vähegi võimalik. Just seetõtu sain tüdrukuteõhtu pildid ilmutusest kätte laupäeva hommikul ja kindlasti oli mul vaja läbi lipata Paidest Lipi-Lapi ärist, kus müügil vapustavat scrapbooki nänni.
Tartu Perekonnaseisuameti saali astusime sisse sel hetkel, kui pruutpaaril paluti ümber keerata ja külaliste õnnitlusi vastu võtma hakata. Hea seegi! Pidu ise oli vägev, lõbus ning kestist Kunstimäe turismitalus varaste hommikutundideni.
Palju õnne kallid Janne ja Kaido!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tervitused Viimase-Minuti-Jaanikalt!








Alloleval fotol oleva karbi valmistamisel on kasutatud tavapärasest erinevat tehnoloogiat. Mulle kohe meeldib katsetada. Sinna sisse sobiksid samuti imehästi käsitöökommid, pildid tüdrukuteõhtust ja miskit põnevat-maitsvat.  


No comments:

Post a Comment