Friday, August 19, 2011

Reede - laagri viimane päev

Ja kätte jõudiski laagrite viimane päev. Peab ütlema, et ülimalt tore oli, vähemalt minul ja lastele tundus samuti meeldivat. Erilised tänud Vääna Külakojale ja Aira Ermelile, kes lahkelt lubas hubases kojas laagrit läbi viia. Lapsed olid väga usinad ja seda ka viimasel päeval. Hommikul valmistasime lõbusat lauamängu ja pealelõunal tegime koos küpsisetorti ning viltisime. Viltimine on laste lemmiktegevus, sellest sain ma juba eelmisel nädalal aru, hoolimata mõnest vigastusest, mis oli tingitud liigagarast nõelaga vehkimisest.
Aira oli saanud tellimuse päkapikkude ülemuselt ja õmbles valmis seitse päkapiku mütsi. Juhin tähelepanu, et mütsid on erkordselt suured, järelikult on lapsed olnud sel aastal väga tublid ja ka kingitused saavad olema pirakad.











2 comments:

  1. Tahaks südamest tänada teid Mari- Ly nimel sellise toreda ettevõtmise eest! ta jäi väga rahule ja minul, kui emal, on ainult rõõm näha säravaid lapse silmi :) Ainus nurin oli see, et nädal möödus liiga kiiresti ja laager oleks võinud pikemalt kesta.

    Muide ta mainis, et sellised laagrid pidid toimuma koolivaheaegadel (kõikidel?). Kas see vastab tõele? Siis sooviks kyll infot saada...

    ReplyDelete
  2. Jaanika! Ka Dianna ja minu poolt suured-suured tänud nii vahva ürituse eest! Ka Dianna mure oli see, et "juba lõppes???, niiii kahju...". Oleme kindlasti jälle tulemas, andke ainult teada! Seniks aga jõudu, jaksu, tervist ja õnne!
    Liina, Dianna ema

    ReplyDelete