Tuesday, May 21, 2013

Laste linnalaager "LÕBUSAD MEISTERDAJAD"

May 21, 2013


Ootame ka sel suvel 7-14 aastaseid lapsi vahvasse linnalaagrisse, kus peamine rõhk on pööratud taaskasutusele ja isetegemisele, et lapsed õpiksid hindama isetehtud asjade võlu ning arendaksid loovust.
Laagrivahetused:
17-21. juuni
5-9. august
12-16. august

Kellaaeg: 9.00-16.30
Toimumiskoht: käsitöösalong Teeme TeistMoodi Tulika tn 19, Tallinn

Laste arv: kuni 10 last

Maksumus: 70 eurot nädal. Võimalus osaleda ka üksikutel päevadel maksumusega 15 eurot päev. Hinna sees kõik vajalikud materjalid, lõunasöök ja õhtuoode.

ESMASPÄEV: VAHVAD LOOMAD. Tutvumine, teeme polümeersavist Angry Birdse, paberist öökulle ja  vildime loomakesi. Juhendaja Jaanika

TEISIPÄEV: PABERIPÄEV Quilling tehnikas kaardid ja 3D kujud, lemmiktegelastega külmkapimagnetid ja kaunistame vahva pildiraami. Juhendaja Signe.

KOLMAPÄEV: NAHAKUNSTI PÄEV- nahast käepaelad ja kaelakeed. Päeva teises pooles valmib nahaga kaetud karbike, mida kaunistab vahva lill. Juhendaja Jaanika

NELJAPÄEV:  EHTEKUNSTI PÄEV (poistele puidust) teeme vahvaid ehteid kaela, kõrva ja käe ümber. Taaskasutuslilled teksast ja t-särkidest. Juhendaja Signe

REEDE: PIDUPÄEV! Teeme peolaua kaunistusi, vahva lõngast anuma, maitsva koogi ja peojoogi. Juhendaja Jaanika

Toredaid meisterdamise mõtteid jagub veel lisaks igasse päeva. Meisterdamine sobib igas vanuses lastele, poistele ja tüdrukutele. Noorematele lastele lihtsamad versioonid ja vanematele võimete kohaselt keerulisemad. Meile on oluline, et iga laps jääks päevaga rahule ja suvest jääks meelde vaid parim.

Registreerumine jaanika.aasrand@teemeteistmoodi.com
Lisainfo telefonil +372 52 15 262

Fotod: erakogu, Pinterest

Saturday, May 4, 2013

Albumid, albumid ja ikka albumid

Albumeid on nüüd valmis saanud igat sorti - liimköites, Jaapani köites, suuremaid ja väiksemaid. Sobiva peaks leidma nii katsikuteks, emadepäevaks, pulmadeks või niisama kingituseks.